Tiskalnik Epson

Vrhunski tiskalniki, tonerji, kartuše in ostala računalniška oprema

Odlična možnost za tiskanje v vašem domu je tiskalnik Epson. Na voljo so različne izvedbe, ki vključujejo funkcije, kot so kopiranje, skeniranje, povezava z USB ali WiFi, in enostavno upravljanje z barvnim zaslonom na dotik. Tiskalnik Epson EcoTank pa je še posebej privlačen, saj omogoča tiskanje brez potrebe po menjavi kartuš. Z njim lahko tiskate do 8.100 črno-belih ali do 6.500 barvnih strani z uporabo samo enkrat priloženih črnil. To pomeni, da boste lahko prihranili pri stroških tiskanja na stran. Ne glede na to, ali potrebujete tiskalnik za domačo uporabo ali za manjšo pisarno, bo tiskalnik Epson EcoTank zagotovo zadovoljil vaše potrebe po kakovostnem tiskanju po nizki ceni.

EcoTank: revolucionaren tiskalnik z velikimi rezervoarji črnila za enostavno in ekonomično tiskanje

Tiskalnik Epson EcoTank je revolucionaren in se močno razlikuje od navadnih tiskalnikov. Namesto klasičnih kartuš s črnilom, ima tiskalnik Epson velike rezervoarje, ki jih napolnite s črnilom iz stekleničk, ki so priložene. Ob nakupu tiskalnika boste imeli dovolj črnila za kar 14.000 strani, kar pomeni, da boste prihranili denar in čas, saj vam ni več treba pogosto menjati kartuš. Nastavljanje tiskalnika je enostavno, pri polnjenju rezervoarjev ni težav s packanjem, tiskalnik Epson pa deluje zanesljivo in tiska stran za stranjo brez težav. Epson se lahko pohvali s prvenstvom pri predstavitvi tiskalnikov brez potrebe po menjavi kartuš. Danes so vodilni svetovni ponudnik tiskalnikov z inovativnim sistemom velikih rezervoarjev za črnilo. Njihove tiskalnike EcoTank so že uspešno prodali v številčni količini – kar 60 milijonov kosov po vsem svetu!

Tiskalnik Epson – hitrost, zanesljivost in ekonomičnost v enem

Tiskalnik Epson EcoTank zagotavlja hitrejše tiskanje strani kot konkurenčni modeli, ne glede na količino potrebnega črnila. Pri najnovejši generaciji tiskalnikov EcoTank je sistem posod s črnilom na sprednji strani naprave, kar zagotavlja kompaktnejšo zasnovo in enostavnejši dostop za vnovično polnjenje. Ravni črnila so jasno vidne. Tiskalnik Epson je tudi opremljen z izboljšanim sistemom polnjenja s črnilom, ki preprečuje packanje in razlitje črnila, kar omogoča nemoteno in zanesljivo delovanje. Epsonove tiskalne glave so trajne in ne potrebujejo zamenjave, kot je to običajno pri drugih proizvajalcih. To pomeni, da vam ne bo treba porabiti dodatnih sredstev za nadomestno glavo in se ukvarjati z njenim nameščanjem.

Tiskalnik Epson
Epson tiskalniki: izjemna natančnost in funkcionalnost.

Epson EcoTank – široka izbira tiskalnikov z inovativnim sistemom velikih rezervoarjev za črnilo

Epson ponuja široko paleto modelov tiskalnikov s sistemom posod s črnilom, ki presega izbiro katerih koli drugih proizvajalcev. Ne glede na to, ali potrebujete tiskalnik Epson za vsakodnevno uporabo, tiskanje fotografij ali poslovno rabo, vam Epson ponuja ustrezne modele EcoTank, ki se bodo popolnoma ujemali z vašimi potrebami. Tiskalnik Epson EcoTank vam ponuja nepretrgano tiskanje v vašem domu. Z velikimi posodami za črnilo in priloženimi stekleničkami z enostavnim načinom polnjenja, se lahko znebite vsakodnevnih skrbi o potrebi po pogosti menjavi kartuš. Z njegovo nadvse visoko kapaciteto črnila, boste lahko tiskali veliko število strani brez potrebe po rednem polnjenju, kar bo pripomoglo k bolj učinkovitemu in mirnemu tiskanju v domačem okolju.

Najbolj priljubljeni tiskalniki Epson

EcoTank M3180 je tiskalnik 4-v-1 z nizkimi skupnimi stroški lastništva, ki vključuje priloženo črnilo za tiskanje do 11.000 strani in ima funkcije tiskanja, optičnega branja, kopiranja in faksiranja. EcoTank M1180 tiskalnik Epson z nizkimi skupnimi stroški lastništva vključuje priloženo črnilo za tiskanje do 11.000 strani in funkcije obojestranskega tiskanja in PCL. EcoTank L6570 je zelo zmogljiv tiskalnik, ki omogoča hitro tiskanje in optično branje. Stroški tiskanja na stran so nizki, tiskalnik pa ima tudi večnamenskost s funkcijo avtomatskega podajanja dokumentov (ADF). Garancijo lahko za ta tiskalnik podaljšate na 3 leta. EcoTank L6580 ima izjemno nizke stroške tiskanja in nizke stroške na stran. Tiskalnik je hiter in zmore optično branje, hkrati pa ima tudi funkcijo večnamenskosti z ADF.

EcoTank L11160 tiskalnik Epson je visoko zmogljiv tiskalnik, ki omogoča izjemno hitro tiskanje. Stroški tiskanja na stran so nizki, tiskalnik pa lahko tiska tudi velike formate A3+. Garancijo lahko za ta tiskalnik podaljšate na 3 leta. EcoTank M15140 je visoko zmogljiv tiskalnik, ki omogoča izjemno hitro tiskanje. Stroški tiskanja na stran so nizki, tiskalnik pa lahko tiska tudi velike formate A3+. WorkForce Pro WF-4745DTWF ima nizke stroške tiskanja in tehnologijo brez toplote, kar omogoča hitro tiskanje. EcoTank L14150 je tiskalnik brez kartuš, ki omogoča hitro tiskanje in optično branje. Stroški tiskanja na stran so nizki, tiskalnik pa je večnamenski in omogoča tiskanje v formatu A3+. EcoTank M2120 je enobarvni tiskalnik s sistemom posod s črnilom, ki omogoča tiskanje do 5000 strani. Tiskalnik je 3-v-1 s povezavo Wi-Fi in ima pladenj na sprednji strani za 150 listov papirja. EcoTank L15150 je zelo zmogljiv tiskalnik, ki omogoča hitro tiskanje in optično branje.

Tiskalnik Epson
Epson tiskalniki: visoka kakovost za vsako potrebo.

EcoTank L1110 je tiskalnik nove generacije, ki omogoča tiskanje brez kartuš. Ima veliko zalogo črnila in zagotavlja izjemno nizke stroške tiskanja. EcoTank L5190 je tudi tiskalnik brez kartuš, ki ponuja funkcije 4-v-1 in tudi Wi-Fi Direct in Ethernet. Ima tudi veliko zalogo črnila. EcoTank M1100 je enobarvni tiskalnik s sistemom posod s črnilom, ki omogoča tiskanje do 5000 strani. Ima povezavo prek vrat USB in 150-listni pladenj na sprednji strani. EcoTank M1120 je tudi enobarvni tiskalnik s sistemom posod s črnilom. Ima funkcijo tiskanja do 5000 strani, Wi-Fi in mobilno tiskanje ter pladenj na sprednji strani za 150 listov papirja. EcoTank L4160 je tiskalnik brez kartuš z veliko zalogo črnila in izjemno nizkimi stroški tiskanja. Ponuja tudi tiskalnik 3-v-1 z zaslonom LCD. EcoTank L6160 je tiskalnik brez kartuš, ki omogoča znižanje stroškov tiskanja do 90%. Je zasnovan za poslovno rabo in omogoča tiskanje brez kartuš.

EcoTank L6170 tiskalnik Epson je tiskalnik brez kartuš, ki zagotavlja znižanje stroškov tiskanja do 90%. Ponuja tudi samodejni podajalnik dokumentov za 30 listov. EcoTank L6190 je tiskalnik brez kartuš, ki omogoča znižanje stroškov tiskanja do 90%. Ima funkcije 4-v-1. WorkForce Pro WF-6590DWF Series je tiskalnik, ki zagotavlja tiskanje z manj posegi uporabnika. Ima funkcije tiskanja, optičnega branja, faksiranja in kopiranja ter nizko porabo energije. WorkForce Pro WF-6090DW tiskalnik Epson je tudi tiskalnik z manj posegi uporabnika z nizko porabo energije in funkcijami za poslovno okolje. EcoTank L1300 je tiskalnik, ki omogoča tiskanje A3+ v velikih količinah in je zanesljiv ter preprost za uporabo.

Epson EcoTank L3150

Epson EcoTank L3150, tiskalnik, ki vam omogoča tiskanje, kopiranje in skeniranje. Z USB, WiFi in WiFi Direct povezljivostjo, boste lahko tiskali s svojih mobilnih naprav. Ločljivost tiskanja je 5.760 x 1.440 dpi, hitrost tiskanja pa 10 str/min č/b in 5 str/min barvno. Skener lahko zazna sliko z ločljivostjo 1.200 x 2.400 dpi, izhodna oblika pa je BMP, JPEG, TIFF in PDF. Tiskalnik uporablja črnila v stekleničkah po 70ml, priloženo pa sta 2 črni, 1 Cyan/Magenta/Yellow. S tiskalnikom boste lahko natisnili do 8.100 črnih in 6.500 barvnih strani brez dodatnih stroškov. Papir lahko shranite v pladnju za 100 listov papirja zadaj ali 20 fotografskih listov. Tiskalnik omogoča tiskanje brez robov (do 10 x 15 cm). Teža izdelka je 3,9 kg, dimenzije 375 x 347 x 179 mm (širina x globina x višina).

Epson EcoTank L3250

EpsonN EcoTank L3250 tiska, kopira in skenira ter se povezuje z USB, WiFi, WiFi Direct in AirPrint. Uporablja črnilo v stekleničkah in je na voljo v črni barvi. Ločljivost tiskanja je 5.760 x 1.440 dpi, hitrost tiskanja pa 10 str/min č/b in 5 str/min barvno. Skener lahko zazna sliko z ločljivostjo 1.200 x 2.400 dpi. Priloženo sta 2 črni in 1 Cyan/Magenta/Yellow črnilo za 8.100 strani črnih in 6.500 barvnih strani. Aplikacija Epson Smart Panel omogoča enostavno upravljanje tiskalnika iz vaše pametne naprave. Pladenj lahko shrani 100 listov papirja zadaj, za tiskanje pa so ustrezni papirji teže od 64 g/m² do 300 g/m². Tiskalnik omogoča tiskanje brez robov (do 10 x 15 cm).

Tonerji za tiskalnike vseh blagovnih znamk – kateri toner izbrati in kaj upoštevati pri nakupu?

Tonerji za tiskalnike vseh blagovnih znamk so ključen potrošni material za tiskanje z laserskimi tiskalniki. Pred nakupom tonerja je pomembno, da preverite model tiskalnika in razpoložljive možnosti na trgu. Tonerji za tiskalnike vseh blagovnih znamk so kot velike kartuše, namenjene večjim in zmogljivejšim tiskalnikom, ki vsebujejo barvni prah, ki ga tiskalnik preko laserja prenese na papir. Tiskalniki, ki uporabljajo tonerje so idealni za uporabnike, ki tiskajo velike količine. Črni tonerji za tiskalnike vseh blagovnih znamk omogočajo natis okrog 2000 strani, medtem ko barvni tonerji manj. Tonerji imajo lahko dolgo življenjsko dobo, če jih ohranjamo proč od vlage, ki bi lahko povzročila zbijanje barvnega prahu. Edna izmed glavnih prednosti tonerjev za tiskalnike je, da jih lahko ponovno napolnimo z barvnim prahom brez, da bi to vplivalo na kvaliteto tiska. Večina tonerjev ima tudi časovno neomejeno garancijo.

Praktičen vodnik za izbiro tonerjev za tiskalnike: originalni, kompatibilni in obnovljeni tonerji.

Tonerji za tiskalnike vseh blagovnih znamk so pomemben potrošni material za laserske tiskalnike in so ključni za kvalitetno tiskanje. Pomanjkanje tonerja nam lahko povzroči težave in zato ni priporočljivo, da ga nimamo na zalogi. Pred nakupom tonerja je pomembno, da se seznanimo o različnih vrstah tonerjev, ki so na voljo.

  • Originalni tonerji zagotavljajo najvišjo kakovost tiskanja in imajo najvišjo stopnjo natančnosti. Uporaba originalnih tonerjev tudi podaljša življenjsko dobo tiskalnika.
  • Kompatibilni tonerji so primernejši za uporabnike, ki jim je cena tiska pomembnejša kot kakovost izpisa. Kakovost tiskanja s kompatibilnimi tonerji je nižja kot s originalnimi, vendar pa lahko še vedno dobro opravijo svoje delo.
  • Obnovljeni tonerji so prijazni do okolja in vključujejo reciklirane kartuše. Kakovost tiskanja s temi tonerji je primerljiva s kakovostjo originalnih tonerjev, hkrati pa zagotavljajo tudi certifikate in ekološko usklajenost.

Kot lastnik podjetja ali oseba, ki ima potrebo po tiskanju, je izbira primerne vrste tonerja ključnega pomena. Pri tem moramo upoštevati naše potrebe po kakovosti tiska. Če je kakovost tiska še kako pomembna, je najboljša izbira originalni toner. V nasprotnem primeru lahko izberemo tudi obnovljene ali kompatibilne tonerje, ki so primerne za tiste, ki potrebujejo samo tiskane vsebine.

Kako izbrati pravi toner za tiskalnik – prednosti nakupa na zalogo in skladiščenje tonerjev

Nakup tonerjev na zalogo ima svoje prednosti, saj lahko tako privarčujemo nekaj denarja, vendar moramo biti pozorni tudi na primerno skladiščenje. Tonerji so namreč občutljiv material, ki ga je treba ustrezno hraniti, da ohranimo njegovo kvaliteto in delovanje. V končni fazi je izbira primerne vrste tonerja odvisna od naših potreb po kakovosti tiska in finančnih zmožnosti. Pomembno je, da dobro premislimo, kaj potrebujemo, in se odločimo za vrsto tonerja, ki najbolj ustreza našim potrebam.

Shranjevanje tonerjev je ključnega pomena za njihovo kakovost in uporabnost. Tonerske kartuše vsebujejo barvilo v prahu, zato jih je potrebno hraniti v suhem, hladnem prostoru. Zelo pomembno je, da so zapakirane v originalno embalažo, saj tako zagotavljajo dodatno zaščito pred zunanjimi vplivi. Vlaga lahko uniči toner, zato je ključno, da ga shranjujemo stran od virov vlage. Temperatura shranjevanja mora biti nekoliko nižja od sobne temperature in ne sme biti shranjen v bližini teles, ki oddajajo toploto, kot so radiatorji. Ne smemo izpostavljati tonerjev sončnim žarkom, saj lahko močno ogrejejo prah in povzročijo okvare.

Skratka, pravilno shranjevanje tonerjev je bistvenega pomena za njihovo kakovost in uporabnost. Zato moramo biti pri njihovi hrambi še toliko bolj pazljivi.

Trak za tiskalnik Brother
Trak za tiskalnik Brother

Trak za tiskalnik Brother: natančno in trpežno označevanje za industrijske aplikacije

Trak za tiskalnik Brother omogoča natančno in trpežno označevanje izdelkov. Njegova vsestranskost nam omogoča, da ga uporabimo pri različnih industrijskih aplikacijah, kot so označevanje kablov, električnih omaric, računalniških enot in drugih izdelkov. Brother, ki je priznani proizvajalec kakovostnih izdelkov, nam zagotavlja, da bo trak za tiskalnik Brother vedno izpolnjeval naša pričakovanja.

V spletni trgovini je trak za tiskalnik Brother na voljo v številnih barvah in z različnimi barvnimi napisi. Trak za tiskalnik Brother je izdelan iz več plasti, kar mu zagotavlja večjo obstojnost in kakovost. Zaradi tega je trak Brother odporen proti različnim vremenskim vplivom, UV sevanju, kislinam, maščobam in drugim elementom.

Odporni in dolgotrajni laminirani TZe-trakovi Brother za vse potrebe po označevanju

Laminirani TZe-trakovi Brother so na voljo v številnih barvah, velikostih in materialih, da se lahko popolnoma prilagodijo vsem potrebam po označevanju. Z laminiranim slojem so besedila zaščitena pred različnimi vplivi, kot so visoke temperature, kemikalije, vlaga, UV sevanje in močno drgnjenje. Te trakove lahko uporabimo tako v zaprtih prostorih kot na prostem, saj so trpežni in dolgotrajni.

Laminirani TZe-trakovi so bili zasnovani za uporabo z tiskalniki nalepk P-touch in so prešli številne preizkuse, da dokažejo, da so primerne za uporabo v najbolj zahtevnih pogojih. So odporni proti vodi, drgnjenju, kemikalijam in temperaturnim skrajnostim, zato ne bo potrebe po pogostem menjavanju označevalnega traku.

Z laminiranimi TZe-trakovi imate na voljo več kot 60 barv in velikosti, pa tudi laminirane trakove z močnim lepilom in zaščitne trakove proti nedovoljeni uporabi. Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam in se prepričajte, da ste izbrali trak, ki bo vedno zadovoljil vaša pričakovanja.

Avtor prispevka: