Kateri so 4 najbolj priljubljeni gamerski stoli?

Gamerski stoli so nekaj posebnega. Morajo takšni biti, saj gamer, se pravi igralec, presedi pred računalnikom res veliko ur, včasih tudi dni, če ga igra prevzame. Takšen stol mora biti zares udoben in prijazen do zadnjice, hrbta ter vratu, imeti mora podporo za roke in vrat, biti zelo prilagodljiv, kar se tiče nagiba ter višine, da lahko gamer sedi tako, da mu ne zastaja kri v udih. Gamerski stoli so narejeni tako, da imajo oporo tudi za ledveni del za kar najbolj udobno in dolgotrajno sedenje.

Nekateri gamerski stoli imajo tudi hladilne pene na sedalnem delu, kar omogoča, da se med igranjem in gibanjem igralec ne pregreje preveč, zato je ves čas skoncentriran prav na igro in dogajanje na zaslonu. Največkrat so prevlečeni tudi z usnjem, da zelo lepo izgledajo, so črne barve z lepimi barvnimi vzorci, ki so estetsko dovršeni. Niso pa samo lepi na pogled, ampak tudi so tudi funkcionalno popolni. Odlika gamerskih stolov je namreč, da se povsem prilagodijo tako telesu človeka, ne glede na človekovo višino in težo in hkrati tudi zadovoljijo vsako željo po določenem načinu sedenja in gibanja, ki ga ima vsak človek drugačnega.

Zato gamerski stoli niso primerni samo za gamerje, ampak so zelo iskani tudi za pisarniške delavce, ki na primer oblikujejo, programirajo in dolgo časa sedijo v pisarni, ker imajo veliko sedečega dela.

Lahko se uporabijo celo v proizvodnji, kjer mora biti človek res dobro skoncentriran in sproščen brez kakršne koli zateglosti mišic. Ker so ti stoli anatomsko dovršeni, vas nikoli več ne bo bolel vrat ali križ ali kar celotno telo, saj se zaradi nepravilne drže lahko poslabša stanje hrbtenice, sploh pri otrocih. Marsikdo pa ima zaradi tega ves čas mrzle noge.

gaming-stoli

Kakovostni  gamerski stoli bodo vse naštete tegobe odpravili že takoj, zato so vredno svojega denarja. Narejeni so iz najkakovostnejših materialov in zelo vzdržljivi. Njihovo naslonjalo je nagibno, vendar brezstopenjsko, kar pomeni, da se premika hkrati z vašim nagibom in vas podpira v vseh položajih.

Gamerski stoli so še posebej primerni za otroke, saj se jim sproti prilagajajo, ko rastejo, kar otroci potrebujejo za svoj zdrav razvoj. Ker je njihov organizem še malce mehkejši in zelo dovzeten za nepravilno držo ali sedenje, poskrbite zanje tako, da bodo imeli vrhunski stol, ki bo namenjen seveda prvenstveno učenju in delu na daljavo za šolo.

Poskrbite pa tudi za to, da bo poleg stola prilagojena še miza, da bo na pravi višini in da bosta tipkovnica ter miška na pravilnem dosegu roke, da se v ramenih in zapestjih ne naprezate.

Avtor prispevka: