Zaščitna stekla za telefon: Vrhunska zaščita vaše naprave

Dan danes ga ni med nami junaka, ki nebi po več ur preživel na mobilnem telefonu. S pomočjo telefonov namreč brskamo po spletu, nakupujemo, opravljamo sestanke, se slikamo, igramo igre, gledamo zemljevid in beremo knjige. Mobilni telefoni so postali nepogrešljiv predmet našega vsakdana, kar je povzročilo, da so temu primerne postale tudi njihove cene. Zato je izrednega pomena, da telefone, v kolikor ne želimo ponovno ostati brez znatnega zneska, tudi ustrezno zaščitimo. Tukaj nam veliko uslugo naredijo ustrezna zaščitna stekla za telefon.

Kaj so zaščitna stekla za telefon?

To so posebno izdelana stekla, ki ščitijo ekrane mobilnih telefonov pred udarci in poškodbami. Izdelana so iz visokokakovostnega stekla, ki je kemično obdelano ali kaljeno in zagotavlja dobro vidljivost, hkrati pa še vedno omogoča visoko občutljivost.
Prevlečena so s slojem proti razbitju stekla, a hkrati omogočajo popolno preglednost in odzivnost zaslona na dotik.

Ponašajo se tudi s tem, da zagotavljajo odlično razmerje med trdnostjo, fleksibilnostjo in občutljivostjo na dotik. Poleg tega pa imajo še poseben samočistilni proti maščobni premaz, ki poskrbi za to, da na ekranu naprave ni vidnih prstnih odtisov in ostalih madežev.

Vaš telefon bo zaščiten pred udarci

Ampak pustimo zdaj vse te strokovne izraze. Zaščitna stekla za telefon so vrhunska predvsem za to, ker omogočajo, da je naš telefon zaščiten pred praskami, poškodbami, padci, zunanjimi vplivi ali prahom.

V primeru, da nam torej pade mobilni telefon na tla, njegovo steklo ne bo popolnoma uničeno, ampak bo telefon v točno takšni formi, kot je bil pred padcem. Odlično mar ne? Sploh za tiste ta bolj nerodne!

Zaščita za vse modele in oblike

Poleg tega, pa so danes zaščitna stekla za telefon narejena tako, da se popolnoma prilegajo vsem napravam. V ponudbi podjetja Moby shop, ki si jo lahko pogledate tukaj
https://mobyshop.si/kategorija-izdelka/zascitna-stekla-za-telefon, najdete namreč zaščitna stekla za telefone različnih znamk, kot so Samsung, Iphone, Huawei, Xiaomi in druge.

Stekla so prav tako različnih oblik in velikosti, zato boste zagotovo našli takšno, ki bo ustrezalo vašemu modelu telefona. Ni torej važno, katero blagovno znamko telefona imate in kakšne oblike je vaš telefon. V vseh primerih lahko poskrbite, da bo ekran vaše naprave ustrezno zaščiten.

zaščitna stekla za telefon

 

Kompatibilna tudi z ovitki

Kljub temu, da zaščitna stekla za telefon nudijo vrhunsko zaščito ekrana, pa so tako tanka, da jih na napravi skorajda ne boste opazili. Vaš telefon bo torej izgledal tako, kot če na sebi ne bi imel zaščitnega stekla, le da bo zaščiten pred praskami in poškodbami.

Stekla za ekran pa pridejo v poštev tudi za vse tiste, ki imajo svoj telefon oblečen še v ovitek. V ponudbi je namreč tudi serija Case friendly zaščitnih stekel za telefon, ki so prilagojena za uporabo s silikonskim ovitkom. Tovrstna stekla se namestijo tako, da pridejo pod silikonski ovitek in tako nudijo popoln izgled ter zaščito vašega telefona.

Na kaj pa moramo biti pozorni, ko izbiramo zaščitna stekla za telefon?

To je potrebno upoštevati pri izbiri in nameščanju

Kot opozarjajo mobilni strokovnjaki, je potrebno biti pri nakupu zaščitnega stekla za telefon pozoren predvsem na to, da izberemo zaščitno steklo, ki bo ustrezalo našemu telefonu. Niso namreč vsa stekla primerna za vse modele telefonov. Na voljo so različna zaščitna stekla za telefon, ki ponujajo različne funkcionalnosti in različne stopnje zaščite.

Nujno je, da izberete takšno steklo, ki bo najbolj ustrezalo vašim potrebam in življenjskemu stilu. Stekla se poleg tega razlikujejo tudi v ceni, nekatera so na voljo za približno deset evrov, spet cena drugih se giblje pri 30 evrov. A ta cena je v primerjavi s ceno novega telefona, če se nam zdajšnji polomi, skorajda brez pomena.

Ne gre pa samo za ustrezno izbiro zaščitnega stekla, potrebno ga je tudi ustrezno namestiti. Ko imate torej izbran model zaščitnega stekla je čas, da preberete navodila, kako se steklo pravilno namesti. Zaščitna stekla za telefon pridejo v pakiranju, ki vsebuje zaščitno steklo, alkoholni robček za čiščenje pred namestitvijo stekla ter čistilno krpico iz mikrovlaken.

Pred namestitvijo stekla, je potrebno, da se zaslon telefona dobro očisti s priloženim alkoholnim robčkom, da se odstrani vsa umazanija iz ekrana. Nato se odstrani folijo, ki ščiti zaščitno steklo. Zaščitno steklo poravnajte z zaslonom in ga nežno, ampak odločno pritisnite na telefon. Če se pod steklom pojavi mehurček, lahko zaščitno steklo nežno privzdignete in ponovite prejšnji korak. Ko je zaščitno steklo pravilno postavljeno, uporabite priloženo krpico in odstranite morebitne manjše mehurčke zraka. Sicer pa lahko za nasvete povprašate tudi strokovnjake v podjetju Moby shop, ki vam bodo z veseljem svetovali.