Prosta delovna mesta

Na voljo številna prosta delovna mesta v računalništvu in spletnem marketingu

Vsakomur se kdaj zgodi, da ostane brez službe in si mora poiskati novo, kar za seboj prinese nova poznanstva, novo ekipo strokovnjakov in prilagoditev na novo okolje. Kar seveda ni narobe, saj s tem, ko menjamo okolje, tudi rastemo in se hkrati okrepimo. Na voljo so nam prosta delovna mesta različnih znanih in prav tako neznanih podjetij, ki potrebujejo osebe, da izpolnijo delovno kvoto.

Boste ravno vi tisti, ki se bo izpostavil, pogledal prosta delovna mesta in si omogočil lepo prihodnost?

Deloglasnik je spletni portal z dnevno svežimi objavljenimi delovnimi mesti različnih podjetij po Sloveniji in tujini. Portal spada med 20 najpogosteje obiskanih spletnih strani v Sloveniji in je povezan z drugimi evropskimi medijskimi hišami, kot sta: Infostud.com iz Srbije ter Posao.ba iz Bosne in Hercegovine.

racunalnistvu-in-spletnem-marketingu

Kaj ponuja Deloglasnik?

Deloglasnik je namenjen temu, da si fizične in pravne oseben izmenjajo podatke. Pravne osebe, ki iščejo delavce, sodelavce, prostovoljce ipd., ter fizične osebe, ki na drugi strani iščejo zaposlitev, prostovoljstvo ali delovno razmerje ipd., z namenom lažje izmenjave podatkov, hitrejšega prometa in dinamike na trgu dela. Na portal se lahko prijavijo delodajalci, ki objavijo prosta delovna mesta in želijo najti osebo, ki bo pravi kandidat za njihovo razpisano delovno mesto; ter iskalci, ki so fizične osebe in uporabljajo ta portal za iskanje prostega delovnega mesta, strokovnega usposabljanja ali delovnega razmerja.

Katera področja so najbolj popularna pri iskanju zaposlitve?

Prosta delovna mesta se zagotovo najdejo v skoraj vsakem podjetju, ki pravilno izpolnjuje naloge in zahteve, saj se tako poveča obseg dela in potreba po novih zaposlenih osebah. Tako na portalu kot drugod se praktično iščejo vsa dela, od čistilnih servisov do gradbenikov, arhitektov ipd., vendar velikokrat zasledimo, da se iščejo področja računalništva in spletni marketing. To področje je nekako mati spleta, saj se vse vrti okrog marketinga in računalnikov.

Veliko mladih fantov in deklet obvlada splet in njegove komponente, zato je tudi takšno povpraševanje velikokrat zelo hitro zapolnjeno.

Prosta delovna mesta v Sloveniji in tujini

Poznamo več portalov, ki omogočajo objavo prostih delovnih mest in prikaz ter predstavitev delodajalcev, s katerimi lahko prav tako stopite v stik in se sami dogovorite za razgovor ali druge zahteve. Medtem ko je z delom v tujini malenkost drugače, saj se vi nanje lahko prijavite, vendar morate izpolnjevati zahteve, kot so jezik, izpit za avto ter seveda je potrebno idi na razgovor k njim v izbrano državo. Če je to vaša želja, lahko z nekaj truda in znanja hitro pridete do dobrih delovnih mest tako v Sloveniji kot v tujini. Naj si bo to vaš poklic ali le hobi.

Kako poteka prijava za prosta delovna mesta?

Če ste iskalec zaposlitve, se na portalu registrirate, izpolnite vse zahtevane pogoje, dodate življenjepis (za tujino Europass) ter napišete spremno pismo in začnete iskanje delodajalcev, ki ponujajo delo za vaš poklic ali hobi, ki ga želite opravljati. Kadar stopite z delodajalcem v stik, mu lahko takoj ponudite svoj CV in ga nagovorite s spremnim pismom, ter mu zaupate svoje želje in znanja. Tako si zagotovite več možnosti za to, da bo izbral ravno vas.

Če ste delodajalec, se prav tako registrirate na želen portal, izpolnite zadane pogoje ter objavite oglase o zaposlitvi- prosta delovna mesta, ki jih lahko pozneje spreminjate v dogovoru s svetovalci portala. Določite lahko tudi kategorije in vsebine, ki jih želite objaviti in nagovoriti iskalce zaposlitve. Ponudite jim varno in zanesljivo delovno mesto, ki si ga želijo, v delovnem okolju, obdanem s strokovno ekipo.

Prosta delovna mesta so objavljena na straneh in portalih, ki jih ni vedno lahko najti, saj je odvisno od dela, ki ga želite opravljati, in pa od delodajalcev, ki jih nudijo. Na portalu Deloglasnik boste našli iskalce in prav tako delodajalce iz celotne Slovenije in tudi iz tujine. Vsi ponujajo veliko del, povezanih z računalništvom in spletnim marketingom.

Zagotovite si delo še danes!

Avtor prispevka: