horoskop 2021

Kaj vam prinaša horoskop 2021?

Kaj vam prinaša horoskop 2021, kje bodo vzponi in padci, kdo se bo zaljubil in kdo bo kaj izgubil, si lahko preberete spodaj.

Horoskop 2021 – OVEN

Ovne čaka veliko pretresov v začetku leta, ki bodo povezani predvsem z novo službo. Pokazalo se bo, da imate vedno prevelika pričakovanja, hkrati pa tudi preveč zaupate ljudem. Vse se bo uredilo proti poletju, ko boste spoznali nove ljudi, ki vam bodo pomagali na novi poti. Vezani ovni boste imeli s partnerjem, predvsem v začetnih mesecih leta, nekaj nesoglasij, ki ijh boste hitro rešili. Horoskop 2021 vam svetuje, da se ne ozirate na pretekle napake in to leto zadihate s polnimi pljuči. Če ste imeli v preteklem ltu težave z zdravjem, se vam bodo te nadaljevale čez zimo naslednjega leta. Začetek poletja pa lahko pričakujete izboljšanje.

Horoskop 2021 – BIK

Finančno stanje bo še nekaj časa slabše, kot ste si zastavlili. Vse na račun neporavnanih zadev iz preteklega leta. Pazite, da to uredite čimprej, drugače vam horoskop 2021 namiguje, da se ne bo dobro končalo. Vezani bikci se boste sprostili šele v sredini leta, ko vam bo partner priznal, kar že dolgo sumite. Zdravje vam bo zelo naklonjeno, kar pa ne pomeni, da ne rabite biti previdni. V tretjem mesecu se kažejo nova poznanstva, ki vam bodo prinesla veliko dobrega, če boste le znali to izkoristiti. Vsekakor pa ne upajte preveč, še posebej, če se ne mislite potruditi.

Horoskop 2021 – DVOJČEK

V začetku leta vam horoskop 2021 napoveduje veliko smeha in zadovoljstva. Že tako ste naravnani k pozitivnosti, zdaj boste imeli pa še več razlogov za nasmeh na obrazu. Medtem, ko bo sredina leta bolj turobna na področju financ, pa lahko proti koncu leta pričakujete več denarja. Glede na to, da vam bo uspel posel, ki ga boste zagnali v začetku leta, vas novi finančni prilivi ne bodo presenetili. Ljubezen se nasmiha tudi vsem samskim dvojčkom. Pazite na zdravje, saj se v pomladnih mesecih kaže, da boste imeli nekaj težav s prebavili. Čim se boste zavedali, da je zdrava hrana ključ vsega, se vam bo zdravje izboljšalo.

Horoskop 2021 – RAK

Trud se vam bo končno poplačal. Delo, za katerega se tako trudite, bo v prihodnjem letu končno obrodilo sadove. Rezultati se bodo pokazali že v začetku leta, vendar vas horoskop 2021 opozarja, da ne smete zaspati na lovorikah, ampak se morate še naprej truditi. Proti koncu leta vas čaka nekaj več zagat, ki pa jih boste uspešno prebrodli, kljub temu, da bo na kocki vaš odnos z družino. Samski rakci, se boste prihodnje leto bolj posvetili sebi in svojim čustvom. Mogoče je to pravi čas, da spreobrnete del sebe. Zdravje vam bo, kot kaže služilo celo leto.

horoskop 2021 dve

Horoskop 2021 – LEV

Veliko si vas bo želelo, da se prihodnje leto sploh ne bi začelo, saj se vam bo zdelo še slabše kot letošnje. To pa zato, ker vam bodo prvi meseci prinesli nekaj žalosti na področju odnosov. Sredina leta bo bolj optimistična, vseeno, pa bo največje sonce za vas posijalo konec jeseni, ko se vam bodo začele kazati priložnosti, na področju, ki vam do sedaj ni bil najbolj pisan na kožo. Horoskop 2021 vsem zaljubljenim napoveduje novo doživetje, ki vam bo spremenil pogled na svet. Zdravje bo ponagajalo predvsem tistim, ki ste pozimi nagnjeni k prehladom, sicer se ne kaže večjih težav.

Horoskop 2021 – DEVICA

V prvem delu leta lahko pričakujete malo več osamljenosti, vendar se bodo že v začetku spomladi začele stvari obračati na boljše. Naslednje leto bo tudi čas, ko bo za marsikoga težavno pustiti za seboj preteklost. Nekateri boste lažje prebrodili težave, nekateri pa se boste pobrali šele proti koncu leta. Odvisno od tega v kakšenem okolju živite. Zdravstveno stanje bo boljše, kot preteklo leto, vendar boste morali vseeno dovolj migati in se zdravo prehranjevati. Na finančnem področju lahko pričakujete veliko izboljšanje, kar pa ne pomeni, da ne boste rabili nič narediti za to.

Horoskop 2021 – TEHTNICA

Za vas horoskop 2021 napoveduje, da bo prihajajoče leto veliko boljše kot prejšnje. Tisti, ki radi vlagate v večje finančne zadeve, se bo pravi čas pokazal že v prvem delu leta. Ne bo pa to leto naklonjeno tistim, ki radi tvegate, saj se bo že v začetku leta pokazalo, da ste v preteklosti naredili nekaj napak na finančnem področju. Na srečo imate v osebnih odnosih dobre temelje, tako, da vam bo družina stala ob strani, tudi v primeru, ko se ne boste dobro izkazali. Proti koncu leta se vam kaže malo bolj razburkano obdobje, ki pa ga bo kmalu konec.

Horoskop 2021 – ŠKORPIJON

Veseli boste, da ste to leto izkoristili, kolikor ste lahko, kljub vsem omejitvam. Naslednje leto, se vam že v začetku leta kaže priložnost, ki jo ne boste hoteli zamuditi, bo pa to pomenilo konec vašemu dosedanjemu stilu življenja. Finance se vas bodo otepale predvsem v prvem mesecu leta, medtem, ko se v vseh naslednjih mesecih kaže, da vam bo sreča v poslu zelo naklonjena. Pazite le, koga izbirate za prijatelja, horoskop 2021 vam namiguje, da naredite malo selekcije med dosedanjimi prijatelji. težave s kostmi se bodo začele pojavljati v poletnih mesecih, vendar bodo kmalu izzvenele, sploh, če boste hitro ukrepali.

horoskop-3

Horoskop 2021 – STRELEC

Leto poprej vam ni bilo ravno naklonjeno, zato se boste v prihodnjem letu hoteli izkazati na vseh področjih. To vam bo uspevalo še posebej v ljubezni, saj se vsem samskim nasmiha sreča na tem področju. Konec leta, pa bodo za marsikaterega strelca zazvonili poročni zvonovi. Tudi za povečanje družine se vas bo veliko odločilo. Horoskop 2021 napoveduje, da bo leto, ki prihaja v tem smislu zelo pozitivno. Na finančnem področju se kaže veliko priložnosti, predvsem za tiste, ki imate svoje podjetje. Zdravje bo ponagajalo predvsem tistim, ki ne boste pazili na prehrano. Nekateri se boste morali bolj izogibati alkoholu, saj vam vedno prinese le težave.

Horoskop 2021 – KOZOROG

Čeprav vam preteklo leto ni bilo naklonjeno, niste izgubili upanja in se boste še naprej trudili, da bi dosegli svoje. Vaše delo bo nagrajeno šele ob koncu leta, zato vam bo vmes zmanjkovalo motivacije. Horoskop 2021 vam svetuje, da ste potrpežljivi in optimitični, saj se bo vse dobro končalo. Tisti, ki ste v prejšnjem letu zgubili službo, boste morali še malo počakati. V sredini leta, pa se vam že obetajo nove priložnosti. Tisti, ki ste v dolgoletni zvezi, vas v začetku leta čaka dokaj razburljivo obdobje. Težave, ki se bodo zdele nepremostljive, se bodo z nekaj potrpežljivosti hitro rešile.

Horoskop 2021 – VODNAR

V začetku poletja se vam kaže nekaj težav na zdravstvenem področju. Tisti, ki imate težave že nekaj let, lahko pričakujete, da se bodo le te poglobile. Če boste dosledno upoštevali navodila strokovnjakov, boste že pred zimo v boljšem fizičnem stanju. Zaljubljeni boste že v prvem mesecu naslednjega leta občutili veliko srečo, medtem ko boste samski vodnarji v prihodnjem letu, bolj kot ne samevali. Nekateri se boste tega naveličali, zato boste začeli delati na sebi in na tem, da končno osvojite ljubezen. Proti koncu leta vas bo prijatelj presenetil z novico, ki se bo dotikala tudi vašega življenja. Ne boste prepričani, kako naj to sprejmete.

Horoskop 2021 – RIBI

Ne pozabite se zdravo prehranjevati tudi v naslednjem letu, saj se je to v preteklem letu pokazalo, kot dobra investicija vase. Prejšnje leto so se vas omejitve psihično zelo dotaknile, zato boste prihodnje leto želeli izkoristiti življenje. Pazite, da se ne opečete, med tem, ko boste prijatelju vse zaupali. V pomladnih mesecih se vam kažejo pozitivne spremembe tudi na področju odnosov. Predvsem samski boste zelo veseli. Poslovno se letošnje leto za vas ne bo izkazalo, kot dobro, zato boste proti koncu leta razočarani. A le za kratek čas, saj se vam ob prehodu v naslednje leto kažejo spremembe, ki vas bodo razveselile.

 

 

Avtor prispevka: