nalepke

Kakšne nalepke uporabljati za promocijo vaših izdelkov?

Skrbno in premišljeno izbrane nalepke so odličen način za promocijo vašega podjetja in izdelkov, ki jih ponujate svojim strankam. Poleg dobre vsebine, ki jo ponujate, mora ta pritegniti kupca. In ravno nalepke so odličen način, da to tudi storite. Te naj bodo zato udarne, zanimive, hkrati pa naj predstavljajo doktrino in vizijo vašega podjetja. S pomočjo nalepk na zelo jasen način namreč predstavite idejo, ki ji vaše podjetje sledi pri delu. Bodite nekaj posebnega, zato se odločite za unikatne nalepke, ki bodo kar vabile poglede kupcev. Ne veste točno, kako bi se lotili zastavljene naloge? Brez skrbi. Podjetje Artis linija bo poskrbelo, da bodo vaši izdelki kar zasijali z odlično narejenimi nalepkami.

Kaksne-nalepke-uporabljati-za-promocijo-vasih-izdelkov

Izberite kakovost

Ko se odločate za nakup nalepk, je v prvi vrsti pomembna njihova kvaliteta. S kvalitetnimi etiketami namreč odražate tudi kakovost vaše vsebine. Obstojnost nalepk je odvisna od večih dejavnikov:

  • Vrsta materiala
  • Lepilo
  • Nosilec materiala oz. silikonski papir
  • Tisk in zaščita tiska
  • Oblika nalepke (okrogle samolepilne nalepke, kvadratne, pravokotne, ovalne)

Če želite zares vrhunske nalepke, potem se odločite za ponudnika, ki kar najbolje združi vse zgoraj naštete komponente. Ko temu dodate še izvirno idejo, ki bo krasila končni izdelek, dobite perfekcijo. Ta pa vas bo ponesla v same višave uspeha. Artis linija pa je stopila še korak dalje – ponujajo vam namreč najboljše razmerje med zahtevano kakovostjo in ceno. Da pa bo rezultat točno tak, kot si ga želite, morate navesti čim več informacij. Posvetujte se s strokovnjakom, ki vam bo z veseljem svetoval. Pri kreiranju končne ideje je zelo priporočljivo, da se prepustite kreativi in domišljiji pustite prosto pot.

Odločite se za nalepke po meri

Etikete, ki so namenjene promociji in marketingu imajo eno zelo veliko prednost – lahko so narejene točno tako, kot si želite. Pri njihovem oblikovanju in dizajniranju praktično ni meja, kar je vsekakor priporočljivo izkoristiti. Zato vam svetujemo, da se odločite za izdelavo nalepk po meri. Tako boste zagotovo dobili nalepke, ki odražajo vas in posebnost vaših izdelkov.

Pri podjetju Artis vam, zahvaljujoč napredni tehnologiji, omogočajo cenovno zelo ugodno izdelavo. Se sprašujete kako? S pomočjo posebnega sistema, ki omogoča dodelavo in izrez etiket po meri, brez da bi za to potrebovali izdelavo izsekovalnega orodja. Standardizirani postopki pa tako omogočajo cenovno ugodno izdelavo tudi majhnega števila nalepk.

Etikete za promocijo in marketing so zagotovo najbolj široka skupina med vsemi nalepkami, ki jih poznamo. Povsem napačno je mišljenje, da so vse enako izdelane. Te nalepke namreč zajemajo zelo širok spekter različnih etiket, saj vsaka služi svojemu namenu. Saj tudi vsak posel ni enak. Tako je potrebno tudi promocijske etikete prilagoditi njenemu uporabnemu namenu. Da vam bo podjetje lahko izdelalo nadvse kakovostne nalepke, je zato že pred projektom zasnovati natančen načrt. Kje se bodo izdelki, ki jih bodo krasile nalepke sploh pojavljali? Več informacij kot boste podali, bolj uspešen bo projekt izdelave nalepk. Predvsem pa je nujno izbrati primeren material in zaščito etikete.

Naj nalepka predstavlja vas

Čeprav se sodoben marketing v veliki meri seli na splet, v ospredje pa prihaja digitalna promocija, so ravno etikete tiste, ki ljudi še vedno najbolj pritegnejo. No, če dobro pomislite – tudi izdelki, predstavljeni na spletu so okiteni z različnimi nalepkami. In kako vse skupaj sploh poteka? Stranka vaš produkt zagleda na spletu. Ker pa ga še ne pozna, ga morate prepričati z dobro reklamo. Nalepka nosi pomembno nalogo vidnega stimulansa, ki človeka pritegne, da si začne ogledovati izdelek. Sledi dobra vsebinska predstavitev, zaradi katere produkt roma v spletno košarico.

nalepke 1

Ko naročnik izdelek dobi, ga ravno kakovostna nalepka spet navduši – še posebej so priljubljene etikete z dodano vrednostjo. Motivacijski zapis, prefinjeni dodatki in malenkosti so tiste, ki poskrbijo, da stranka z veseljem začne spoznavati sam produkt. Če je la ta tudi zelo dober, boste stranko prepričali, da se ponovno odloči za nakup storitve ali produkta. Poleg tega pa ga bo predlagal večjemu številu ljudi. Strošek oglaševanja na posamično stranko se bo zmanjšal, vaš uspeh pa povečal.

Ugodno do dobrega imena na trgu

Dobro označen paket, produkt ali prostor kjer nudite storitve so ključ do pridobitve novih strank. Nalepke po meri so tako zelo močno in hkrati cenovno nadvse ugodno orodje, da se vaša znamka strankam vtisne dovolj globoko v spomin. Zato si zapomnite, da mora celotna podoba kar se da izstopati. To lahko dosežete z unikatno idejo, proaktivno mislijo in ostalimi dodatki, ki jih izvede dober izdelovalec nalepk (posebne vrste tiska, posebne barve, zlati in srebrni dodatki, sijaj, poseben izrez).

Izbira ustreznega materiala in zaščite sta tisti pomembni odločitvi, ki poskrbita za obstojnost samih nalepk. Kakovost je namreč tista, ki posredno priča o vaši profesionalnosti in kredibilnosti. Promocijska nalepka pa seveda služi kot odličen oglaševalski prostor. Zato ga kar se da pametno izkoristite. V želji po popolnosti ne kombinirajte nemogočih barvnih kombinacij, ne navajajte prevelike količine podatkov in ne izgubite rdeče niti. Zapomnite si, manj je več. Na nalepki predstavite svojo zgodbo o uspehu, bodite taki kot ste in na etiketo izlijte svojo dušo in srce.

Avtor prispevka: